Böcker
Författarbild

Frågor och svar med Lena.

Jag får intressanta, ibland utmanande och djupa, ofta förekommande och väldigt frekventa FRÅGOR.

Frågor om våra kurser, utbildningar, eteriska oljor, vital boosters likaväl som om hudproblem, kroppsliga besvär, oro och funderingar kring doseringar och mycket mycket mer.

Så med allt detta i ryggraden sedan många år, alla dessa frågor från hela landet och även utlandet så fick jag en idé som förankrades i vårt företag. Varför inte ha podcasts och eventuellt bloggar som tar upp olika frågor och funderingar från alla som hör av sig till oss.

Jag tänker att ofta ställs samma fråga om och om igen fast av olika människor, inte så konstigt, och om man då hade en ”Frågor och Svarbank” där man kunde söka på sin fråga och kanske lyssna/läsa om andra frågor som man kan vara nyfiken på, hur kul vore inte det?

Så kom igen med era frågor och funderingar. Du kan maila in dem på info@lenalosciale.se, du kan lägga frågor i kommentarsfälten på blogg och podcast, du kan ställa frågor på Botany for All på Instagram & Facebook.

Vi samlar ihop frågor och lägger upp en podd/blogg när vi tycker att vi fångat in det som känns mest aktuellt och de frågor som kanske kopplar in i varandra. Så kom i gång med frågeställningarna och så hörs vi på podden och/eller bloggen.

 

Ha det fint!
Lena

Dela detta!