Om oss.

Vi älskar växter, skönhet och bra grön mat för huden.

Vi är en grupp tvåbenta med ena foten i jorden, den andra i skogen. En hand kramar den stora staden, den andra håller ett fast grepp om spaden, huvudet håller vi högt bland trädens kronor i den friska vinden. Resten av kroppen hittar ni inbäddad i grönsaker, blommor, vilda växter och vajande gräs.

Vi tror att ett grönt, skönt och gott liv är möjligt. Vi gör vårt bästa varje dag att inspirera, lära ut och få med oss så många vi kan på den gröna vägen inom skönhet och hudvård.

BOTANY FOR ALL

Vision

Det självklara valet är grönt.

Alla ska vilja välja våra gröna botaniska råvaror till huden, för skönheten i allt.

Mission

Vår mission/passion är att vara en förebild, påverkare, inspiratör och kunskapsbank till alla som vill och behöver stöd, support och kunskap på denna resa. Alla kan göra något och det startar här. Nu.

Dina val har stor betydelse. Människan är den enda som kan påverka, välja och skapa den återhämtning som jorden så väl behöver.

Delmål

Att skapa relationer mellan människor och växter. Får man en relation, ett namn, en historia, ett sammanhang med växter så bryr man sig om det gröna. Bryr man sig så vill man inte någon illa.

– Att sälja och tillhandahålla den bästa botaniska hudvården och makeupen  till alla. 

– Genom kurser, workshops och utbildningar förmedla och sprida kunskap om att vår hudvård och makeup är giftfri, ren, växtbaserad, avskalad och sinnligt underbar att använda.

– Att lära ut om hud, hudvårdsrutiner och makeup som är en ren njutning att använda, som stödjer, stärker och bygger upp huden. En hudvård som är mycket hållbar, ofarlig och som gynnar alla på denna planet.

– Att lära ut om skillnaden mellan

Processad fabrikstillverkad hudvård med en hållbarhet på flera år och innehållsförteckning med galet många ingredienser. En maskin- och fabrikstillverkad hudvård som är så långt ifrån växtriket man kan komma, som kostar energi, vatten, förpackningar med mycket mer. Detta gäller även den ekologiska hudvården.

OCH

Vårt val av hudvård. Enkel, ren, kallpressad, ekologisk hudvård från växter i sin avskalade men mest geniala form. En olja, en ört, en hydrolat och huden. Ett hantverk från början till slut.

  • Alla våra råvaror packas idag för hand. Vi kvalitetsbedömer, provar, doftar och använder alla produkter själva. Alla nya batcher kontrolleras, används och hanteras manuellt av oss. Vår hand vilar över alla våra botaniska råvaror.

Mål

– Om växter får ett namn så blir de betydelsefulla för människan. Detta gäller allt i naturen.

Vi vill att alla känner och tycker att naturen, växtriket, djuren, vattnet, luften och människan har lika stor betydelse.

– Detta är vårt yttersta mål:

att skapa betydelsefulla relationer mellan våra olika riken. Relationer som gör att vi blir rädda om varandra, tar hand om varandra, inte skadar, skövlar och förstör.