Guidade Aroma Meditationer 26-27 januari 2019.

”Den sista vildmarken”

Inre resor med Lena Losciale som guide.

Den här helgen bjuder jag in dig att komma och resa in i din vildmark,  kanske vår sista orörda vildmark. Jag guidar dig till olika rum, platser och miljöer. Väl inne i din innersta vilda mark möter du det du behöver se och uppleva just nu. Tillbaka till rummet så kommer du skriva och kanske rita lite för att sedan i grupp berätta om just din resa.
Jag återkopplar på var en, på varje resa och dess innebörd djupt som ytligt.

Vi reser med eteriska oljor som stämmer och hjälper till på resan.

Jag är utbildad Psykosyntesterapeut och har under flera år arbetat kliniskt med samtalsterapi individuellt samt med par och grupper. Det har varit mycket givande och spännande att få följa med på inre resor i människan.
Jag har vidareutbildat mig bland annat inom hypnos och symbolterapi för att jag är så intresserad av hur vi kan arbeta med vår mentala, själsliga och andliga hälsa genom att resa inåt.
Att resa inåt genom guidade meditationer grep mig omedelbart under mina utbildningsår och jag valde att fokusera, utveckla och arbeta med att förstå hur man kunde resa inåt och betydelsen i mötet därinne. Bilder, färger, symboler i den inre vilda marken hos oss människor, vad vill den säga, vad betyder det för mig just nu, vad blir mitt nästa steg.
Den inre världen fångade mig och när jag sedan lade till eteriska oljor i resorna så var jag fast…… inte därinne men för själva metoden.

Är du redo för ett inre äventyr? Kommer du att känna dig bekväm med en liten grupp som reser tillsammans? Känner du att du vågar lära känna dig själv, dina inre rum och din kanske idag omedvetenhet om hur strålande, vacker och fantastisk du är?

Du kommer få flera guidade meditationer, ett litet förklarande och fördjupande kompendium om de inre resorna som jag valt till denna gång och de eteriska oljorna som valt att följa med dit.

Tänk och känn noga igenom om detta är för dig. Jag kommer ha max 6 deltagare på denna helg. Allt för att var och en ska få sina resor mötta och återkopplade.

Lena.

Kostnad:      3 200:-
Anmälan:    Anmälan är bindande och vi skickar ut faktura på 1 000:- i anmälningsavgift.
Strax innan kurs så skickas faktura på resten av kostnaden.
Vid uteblivet deltagande så betalas inte anmälningsavgiften
tillbaka.
Tid:               10 – 16 båda dagar.
Lärare:        Lena Losciale
Lokal:          Birkagatan 19
Övrigt:         Kaffe och te finns i vårt kök. Lunchställen finns det gott om runtikring.

Stäng
×

Kundvagn